Arigatok anda semua ! :)

Saturday, February 26, 2011

DOWN !

Alahai Blok H ! -____-

Sekarang ni tengah musim Sukan Uniputra kat kampus. Dan setakat ni untuk outdoor games Blok aku tak menang satu hape pun. Badminton je dapat no. 2 untuk single & no. 3 untuk double. Teruk sangat ke blok aku nih ? Sedey laa macam ni !!!! Nak harap budak junior pun hampeh. Apasal laa mundur bebeno blok aku ni ? Stress berat ! Maybe bagi korang ni hal kecik tapi bagi aku kes ni dah setaraf dengan masalah negara tau tak ? Haii, kesian sungguh sama kamu Blok H . Aku dah buat setakat yang mampu untuk bagi kau menang tapi apa mau buat. Memang kau dah ditakdirkan kalah teruk jatuh menjunam sem ni . Bersabarlah ye. Mintak-mintak acara balapan boleh cover kekalahan ni. Kalau tak malu aku nak ngaku blok. Kehkeh. Go Blok H ! Go Odonata ! 

COME ON LA BLOK H ! JANGAN NAK LEMAU SANGAT !

*korang yang comel lote cantik manis kacak sasa segak bergaya , tolong la doakan Blok H aku ni menang acara balapan ye. PLIZZZZ ! :))))

2 comments:

  1. heheh amacam dik..menang tak?

    ReplyDelete
  2. tak tau lagi la kak . acara balapan tu esok . tp macam takde harapan je pun . -____-
    hehee :p

    *btw , thanx follow blog buruk ni ye ! :D

    ReplyDelete